Onze visie

Leren houdt niet op na schooltijd. Juist medewerkers moeten blijven leren om hun kennisniveau in een snel veranderende markt op peil te houden. Medewerkers worden daarom door organisaties in staat gesteld hun leven lang te leren. ACOLE ondersteunt deze bedrijven met de ontwikkeling van innovatieve leeroplossingen.

Ontwikkelen van leermiddelen
Alle leermiddelen worden specifiek voor u ontwikkeld. Samen met u kiezen we een onderwijsvorm die past bij de organisatie.

E-learning
E-learning maakt het mogelijk om plaats- en tijdonafhankelijk te leren. Door de toevoeging van animaties en video’s wordt leren nog leuker
en leerzamer.

LMS
Ons Leer Management Systeem wordt o.a. gebruikt om leermiddelen digitaal beschikbaar te stellen aan de leerlingen.

Onze kracht

Wij onderscheiden ons door samen met de klant een leerdoel te definiëren en een onderwijsvorm te kiezen die past bij de doelgroep en de cultuur van de organisatie.

Wij ontwikkelen lesmateriaal dat de doelgroep motiveert en uitdaagt. Leermiddelen van deze tijd, maar altijd didactisch onderbouwd.

Voor wie werkt ACOLE?
Onder onze klanten bevinden zich scholen, brancheorganisaties en particuliere organisaties.

Hoe is ACOLE ontstaan?
ACOLE is ontstaan vanuit de opleidingsafdeling van Fokker Aircraft BV. In 1996 is de opleidingsafdeling verzelfstandigd en sindsdien ontwikkelt ACOLE leermiddelen voor het bedrijfsleven en het onderwijs.

Onze missie

Met ons lesmateriaal helpen wij bedrijven, scholen en individuen het beste uit zich zelf te halen. Dit doen wij met de nieuwste en leukste lesmaterialen waardoor onze producten altijd uitdagend, fris en van deze tijd zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw kennis kunnen vertalen naar innovatieve leeroplossingen voor elk niveau.

Aeres Tech

ACOLE is onderdeel van Aeres Tech. Aeres Tech is een praktijkopleidingscentrum in de mobiele techniek en in de koudetechniek. Het voordeel van deze samenwerking is dat ACOLE zowel ontwikkeling als uitvoering kan aanbieden.

Een paar van onze klanten